Diensten

Met meer dan 15 jaar ervaring in verschillende domeinen binnen de IT sector, kunnen wij voor vrijwel al uw problemen een oplossing uitwerken. Wij kunnen dus verschillende diensten leveren, aangepast aan uw noden. 
Aarzel niet, en contacteer ons via de contact pagina.

WEBSITES

Het digitale visitekaartje van je bedrijf. Jij bent misschien niet 24/24, 7/7 & 365/365 beschikbaar, maar je website wel. En daarmee komen nieuwe potentiële klanten in contact met jouw bedrijf. Een website is ook helemaal niet zo duur als men vaak denkt, dus aarzel niet om ons te contacteren.

ONTWIKKELING OP MAAT

Nood aan een oplossing die niet in te vullen is met softwarepakketten die reeds beschikbaar zijn op de markt? Vertel ons uw nood, en samen met de meer dan 10 jaar ervaring in software op maat ontwikkeling gaan we aan de slag om die nood weg te werken.

MOBIELE APPLICATIES

Heeft jouw bedrijf of project nood aan een mobiele applicatie? Ook dat kunnen wij voor u ontwikkelen. Samen met u definiëren we de behoeften en werken deze uit voor Android en/of iOS.

ADVIES

Na een uitgebreide analyse, kunnen wij een volledig onafhankelijk advies geven. Oplossingen voor uw problemen, software architectuur review, controleren van code kwaliteit, … En indien wij u niet rechtstreeks kunnen helpen, verwijzen wij u graag door.

Schuiven naar boven